Дров'яні грилі

Everdure 4K Everdure 4K

Everdure 4K

Виробник: Everdure by Heston Blumenthal, Велика Британія Тип палива: деревне вугілляПоверхня для при..

78880 грн.
Remundi Caesar Remundi Caesar

Remundi Caesar

            Виробник: ReMundi, Німеччина..

36890 грн.
ReMundi Carus ReMundi Carus

ReMundi Carus

            Виробник: ReMundi, Німеччина..

40620 грн.
ReMundi Nero M ReMundi Nero M

ReMundi Nero M

            Виробник: ReMundi, Німеччина..

31570 грн.
ReMundi Vulсano L ReMundi Vulсano L

ReMundi Vulсano L

            Виробник: ReMundi, Німеччина..

69220 грн.
ReМundi Nero L105 ReМundi Nero L105

ReМundi Nero L105

            Виробник: ReMundi, Німеччина..

45510 грн.
Показано з 1 по 6 із 6 (1 сторінок)

Гриль і смаження - це два способи приготування, які надають м'ясу неповторний смак. Крім того, гриль - це більш здоровий спосіб приготування їжі, оскільки він допомагає зберігати поживні речовини м’яса та овочів, а також їх аромат. Ринок заповнений варіантами приладів для грилю та обсмажування на будь-який смак. Однак вибір кращого серед них може бути досить складним. Не дивлячись не виликий вибір грилів з ріноманітиними джерелами нагріву, як то газ, чи електроенергія, грилі на дровах не втрачають попиту і зараз. Це не дивно, адже деревина ще з первісних часів та на протязі багатьох тисячоліть була головним джерелом вогню для людей.

 

Дерево швидко розгорається, що дозволяє не витрачати багато часу на розігрівання. А грайливе потріскування дерева у вогні додасть атмосфері затишку домашньої печі. Такі грилі, звісно ж, підходять для готування на вулиці. Грилі на дровах чудово підходять для готування м’яса і овочів. А в залежності від обраного типу деревини, завдяки диму, смак їжі наповниться особливими та унікальними відтінками.

 

Грилі на дровах мають доволі широку жарову поверхню, що дозволяє готувати їжу зразу на велику компанію. Ці грилі швидко нагріваються і в той же час довго зберігають тепло. За цей час ви можете приготувати соковите м’ясо, апетитні овочі, чи улюблені бургери на велику компанію. А завдяки диму, що йде від дерева, всі ці страви отримають додаткові неймовірні нотки.

 

Грилі на дровах ділять на два основних типу. Перший тип, це гриль-мангал. За формою він схожий на чашу, що встановлена на п'єдесталі. Він доволі функціональний, не дивлячись на те, що потребує небагато місця. Другий тип – гриль-осередок. Він ще більш компактний, але при цьому все так же високо функціональний. Як перший, так і другий різновид мають спеціальні відсіки для зберігання дров.

 

Грилі на дровах дуже прості у використанні і при цьому доволі функціональні, а також не потребують топлива у великих об’ємах. Завдяки чохлам ці грилі доволі легко транспортуються. Їх легко чистити та обслуговувати. Як не крути, в цих грилів одні плюси.

 

Якщо ви вирішили зібрати друзів на природі, приготувати смачну їжу на грилі, насолодитися теплом жару дров і затишною атмосферою, при цьому не затрачувати багато часу та енергії, то грилі на дровах з легкістю вам в цьому допоможуть. Готувати на цьому грилі можна будь-яку їжу, хоч то м’ясо, чи овочі, всі вони будуть неперевершеними на смак. А сам процес готування простий і невимушений. Ви можете вибрати собі підходящу модель грилю і насолоджуватися приємним відпочинком.

 

Развернуть >